viernes, 26 de octubre de 2007

Ritmo - Xaf

I jo amb malsons pensant que el tema ja s'hauria tancat i votat...

Bé, he estat intentant fer alguns experiments amb estris de cuina però no han acabat de resultar. Així que finalment he acabat decidint-me per una foto que vaig fer un matí a la Central d'Esterri, on al jardí exterior hi havien aquests ferros d'encofrat perfectament apilats seguint un patró repetiut, sota una llum preciosa que feia lluïr el gris-negre de l'acer i el color torrat-grogós del rovell.




  • Càmera: Nikon D200
  • Objectiu: AF Nikkor 80/400 D-VR
  • Focal: 202mm
  • Velocitat: 1/160 s
  • Diafragma: f/6.3
  • Sensibilitat: ISO 100

7 comentarios:

@JoakimVivas dijo...

Hola! Uns amics meus, des de fa temps que també tenen un blog semblant al vostre: http://miradesdigitals.blogspot.com/

Dr. Jaus dijo...

Hola, kim-i.
Sí! Realment aquest blog ha sorgit gràcies al vostre. De fet ho vaig anunciar just quan començavem el nostre. Impressionant, el Mirades Digitals.

Carlos F. dijo...

Xaf, no pienso discutir el tema nitidez, por que la tiene en su punto ideal, mejor imposible. Pero la imagen y ese Ritmo me matan un poco. No se si tiene Ritmo o tiene Caos. No es que entienda mucho de obras pero por cuestiones familiares he visto muchos hierros de este tipo y te diría que hay zonas donde puedes encontrar mucho más Ritmo con diferentes diámetros de hierros. Y esa sombra dura que se ve... y si la hicieras con el sol más bajo? sin tanta sombra dura?

AW One dijo...

Estic d'acord amb lo del caos o desordre. Potser podriam clasificar-la dins del Ritme de JAZZ ;-).

Dr. Jaus dijo...

Si, si... estoy con Carlos F. Eso es una muestra de Caos más que de ritmo!! Muy dura la iluminación, aunque me gustan las zonas oxidadas con esa luz. Sí que tiene ritmo, repetido 3 veces, con una secuencia de barras algo complicada... Pero nom sería la idea de ritmo que tengo en la cabeza... Me descentra.

Escáner dijo...

Ditto.
Existe una ligera repetición, pero que pasa desapercibida con tal amasijo de hierros en todas direcciones y semiocultos por sombras. Demasiado recargada.

YOLTEACHER dijo...

Estic d'acord que la imatge té una qualitat de nitidesa i llum espectaculars. Sembla fins i tot que hagi de saltar la pols del rovell.
Pot ser l'objecte en si mateix no és gens agradable. Hagués provat d'apropar-me més encara per fer detall.